Jennifer Andersson

Underbara hästen

Publicerad 2013-11-30 18:36:04 i Allmänt,

Red ett trimpass med bommar idag. Så otroligt fin häst hade jag! Värmde upp och han kändes först lite spänd men sen släppte det och han blev så himla fin. Red på två bommar med 6 steg emellan (typ 24m?) de låg framme när jag kom till ridhuset så stega inte hehe. 

Börja med att rida 7, 6 och 8. Sen gick jag över och la in ett travavbrott mellan bommarna och direkt upp till galopp igen, det flöt på jättebra.

Sen red jag på 5 och sen 9 steg. I vänster varv sköt han ut mot höger när vi skulle rida på 9, blev jobbigt att korta upp sig så haha;) 

Sen red Melinda med arven på 4, så då var jag tvungen att prova det med. Och visst funkade det! 


Efter passet följdes jag, Melinda och lillis hemåt. Hästarna var ganska trötta efter att ha fått busa lite men roligt när man bara kan köra på ibland och få njuta lite;)

Imorgon 06 bär det av mot Stockholm! Så sova i tid ikväll :)




Ja dagarna de går

Publicerad 2013-11-28 20:14:07 i Allmänt,

Igår stod småhinder på schemat. Öva på att vända upp ur sväng på hindret, så att jag fick med yttersidan och behöll galoppen. Det gick bra. Sen bytte jag galopp över hindret och gjorde samma från andra hållet. Från höger till vänster funkar klockrent, men vänster till höger funkade bara om han fick ha ett högre tempo i galoppen, som inte behövdes på de låga hindren, hade de varit på typ 1,10 hade de funkat. Men de låg på max 70cm..
Det som är lite irriterande när det gäller att rida på låga hinder med chezter är att han tycker att man ska ha samma tempo på dem som på en bred oxar på 1,20.. Och får han ha det tempot då går det jättesmidigt, men det blir jobbigare om man har ett normalare tempo för de småhindren på 70cm.. 

Men tyckte det gick ganska bra igår, inget "wow" pass men så kan de va ibland. Man får hoppas att det ändå gör att man får det lättare nästa gång man hoppar ;)



Idag blev det vanlig dressyr. Tempoväxlingar, övergångar, öppna/sluta, förvändgalopp, skänkelvikningar. Chezter var på sitt "tittig och spänd" humör men tycker ändå att det gick rätt så bra. Han kändes fin stundsvis. 


Sen så blev det att åka in till ATG och kolla hans tänder och vaccinera. Chezter gillar inte tandläkaren, men han var så borta så det gick bra. Hans tänder var det inget större fel på heller, lite slipning och raspning så var de fina. Fick vara kvar där ett tag tills han piggna till lite så det gick att lasta honom! 

Trött häst<3

Träningen (dressyr)

Publicerad 2013-11-26 22:46:39 i Allmänt,

Fick en riktig "aha" upplevelse på träningen igår. Chezter behövde tid på sig att förstå varför det inte kom fram några hinder och varför det var en massa dressyrpollar överallt haha. Nä men han va lite spänd och tittig men tycker ändå träningen gick ganska bra, trodde det skulle gå värre, mycket värre


Johan prata mycket om att rida i varje steg. Märkte att jag kan haka upp mig på att exempelvis formen är för hög och sedan är det bara formen som jag jobbar med. Istället för att fortsätta jobba hela hästen hela tiden och använda varje nytt steg till att få det att kännas bättre än det gjorde i det förra. Varje nytt steg ska bli en ny och förbättrad version av det gamla. (Det kom jag på, det satte saker och ting i nytt ljus). Då red jag hela tiden framåt och fick en jättefin känsla ibland!

Vi red lite förvänd galopp. Och jag visste redan att chezter antagligen skulle vilja byta eftersom vi oftast byter. Men lyckades behålla den förvända galoppen varje gång. Och jäklar när vi gick i höger förvänd. Det var ett riktigt styrkepass för chezter och han kändes grymt fin! När han väl fick skritta var han rätt sleten lilla skrutten ;)

Sen red vi lite öppna och sluta, det är något vi kommer få jobba vidare med. Men några gånger blev det ett bra resultat, så vet vad jag ska sträva emot. Red även sluta diagonalt vilket jag inte gjort på väldigt länge men fick en okej känsla oftast. 

Så dressyrträningar kommer det bli fler framöver, spännande att se hur det blir att hoppa efter några träningar. Om det blir någon större skillnad!

Chezter vecka:

Publicerad 2013-11-24 20:10:01 i Allmänt,

Mån- dressyrträning
Tis- jogg
Ons- småhoppning/bommar
Tors- dressyr (vaccination & tandraspning på eftermiddagen)
Fre- promenad 30min
Lör- hoppning
Sön- vila? (jag ska till Globen med sportryttarna)




Fin häst idag

Publicerad 2013-11-24 18:04:20 i Allmänt,

Chezter fick trimmas igenom rätt ordentligt idag. Ska dressyrträna imorgon så bra att mjuka upp hästen lite dagen innan. Blev mycket skrittatbete i början för att få han loss. Han kändes jättefin! Sen i traven tänkte jag mycket på tempot, har fått vanan att låta han trava på rätt så mycket fram men ibland ska man ju också rida i lugnt "dressyrtempo". Red lite öppna/sluta och trim på volten och han kändes fin där också! Tänkte mycket på tipsen jag fick av Anna i tisdags- yttertygel och innerskänkel, och det funkade. Har börjat använda mer innertygel nu när jag istället borde ta mer på yttre för att få in ytterbogen.



Hoppningen igår gick rätt så bra. Började med att köra klockan med småhinder med 4 steg emellan, vi mätte inte så var nog inte exakt 16m emellan för blev lite längre 4 på något ställer och kortare på andra. Men det är också bra att ha ibland så får man rida mer på känsla.

Sen körde vi en stuttsserie på 3 hinder, och där kom man ur sväng på kortsidan och i svängen förlorade jag ibland galoppen vilket gjorde att vi inte hade någon fart alls nästan mot stuttsen, och då gick det inte. Men när jag väl höll om med skänkarna och behöll tempot i svängen gick det jättebra!


Red sen stuttsen och ner på klockan. Där blev det knepigt. Chezter blev pigg och stark så var svårt att få tillbaka honom, och han kändes lång och svårsvängd i klockan.. Men gick helt okej och tog två varv någon gång och det sista varvet gick bra!


Sist hoppade vi en linje på långsidan, räcke-oxar-räcke med 13m emellan. Där var det också så först att jag hade dålig galopp i svängen, blev stor skillnad när jag höll galoppen. Blev jättebra då! Han hoppade jättefint igår, så sprången var super i alla fall. 

Men är ganska nöjd ändå med hoppningen, det var bra övningar. 



Blablablubb

Publicerad 2013-11-23 10:29:20 i Allmänt,

Idag blir det att starta dagen med skivstång en timme. Ska strax åka iväg och hämta upp Corinne, har varit smart och satt i motorvärmaren en halvtimme innan jag ska iväg så tror jag kommer slippa skrapa rutorna! Fast rutorna tycker inte jag är värst det är imman som blir på rutans insida som man måste sitta och vänta ut innan man ser något.. Fast den lär också vara borta nu!


Igår så stod chezter, gjorde inget med han. Tyckte han nog var lite skönt att få en "ensam" dag. Då uppskattar han mer när jag pysslar och rider idag istället!;) 

För under dagen var jag hundvakt åt farmors hund. Så gick med han till stallet på långpromenad, sen så tog jag cykeln hemåt och han fick springa bredvid. Första gången han cyklades med men det gick galant! Han blev väldigt taggad när han fick galoppera på i full fart. Men väldigt duktig var han, syntes inte att det var första gången!




På kvällen var jag hos Marielle och käka pizza och så såg vi på film. Skönt att bara krypa ner under filt i soffan och slappa!



Idag då ska jag hoppa chezter med ett gäng på eq vid 15, sen ska jag nog slappa lite och kanske kommer det upp något kul till ikväll, hoppas det!

Makeup Lessons

Publicerad 2013-11-21 10:22:36 i Allmänt,

Vet inte om ni sett den sidan på fb? Där det läggs ut bilder på ursnygga sätt att sminka sig. Visst de använder säkert "riktiga" grejer, jag använder mest mammas avlagda ögonskuggor och någon billig mascara+eyeliner. Men de får till det så bra! Om jag provar något liknade ser jag ut som jag är utklädd för Halloween eller att det är första gången jag sminkar mig känns det som.. Inte blir det ett dug lik deras verk i alla fall, sen kanske det är sminkörer som fixar till det. Och då kanske det inte är så konstigt att vi inte får samma resultat!


Några fula mobilbilder på mitt "halvgjorda" fix som jag gjorde när jag och Corinne skulle på bio





Och sen en av deras bilder:




Och nu kom jag på varför jag tycker det duger fint med just lite ögonskugga, mascara och något streck med eyelinern! 

Herregud!

Publicerad 2013-11-20 23:20:49 i Allmänt,

Ska säga att jag är inte alltid så bra på parkering, det blir ofta lite snett.. Men jag är i alla fall alltid i min egen ruta och i princip i mitten så det är lika mycket plats över på båda sidor. Men när jag och Corinne skulle parkera vid biblioteket innan bion i tisdags såg vi en parkering som var total katastrof. Vet inte ens om man kan kalla det parkering, om jag hade sett en sådan parkering hade jag gissat att det var vid sjukhuset och att någon var inne på akuten med brusten blindtarm eller något! 



Var tvungen att ta kort, det fanns ingen övningsköringsskylt heller så vet inte vad föraren höll på med, inte kan hen (haha) varit rattfull för klockan var ju typ 7 när vi kom dit? Vissa människor ska kanske inte ha körkort ibland..






Sent inlägg är bättre än inget

Publicerad 2013-11-20 23:14:27 i Allmänt,

Skriver lite snabbt här då. Kan ju börja med bion igår som var väldigt bra. Ettan har man ju sett och den är också bra, tvåan var lite i samma stuk som ettan men med mer motgångar. Och lite mer känsloladdat skulle jag vilja säga. Mer säger jag inte! Vi var hemma strax efter tre på natten, så trodde jag skulle sova som en stock rätt länge. Men vaknade faktiskt vid 10 och kände mig helt utvilad så gick upp!.. Haha inte normalt.. 



I alla fall skulle jag och Corinne träna skivstång vid 12, men Corinne "hann" inte (för hon sov) så vi gick på step vid 5 istället! Det var rät roligt, fick tänka väldigt mycket. Många olika steg med armar och ben osv som skulle slås ihop.. Men hade väl hyfsat kläm på det och att träna motorik är aldrig fel!


Chezter hoppade jag lite i ridhuset idag. Eller ja, vi hoppade två kryss på typ 60 på båge och en sockerbit på medellinjen. För att öva på att byta galopp över hindret och inte efter. Ibland gick det klockrent och ibland inte.. Men gick helt okej ändå, bara att tjata vidare helt enkelt. 

Hade även två galoppbommar med två steg emellan på kortsidan, så man kom direkt ur sväng in på bommen. För att öva på att få med hela hästen ur svängen eftersom att jag ibland inte lyckas komma ur sväng för jag har inte ytterbogen med mig eller hästen bara böjer halsen.. Och det funkade bra! 


Sen la jag ihop alla tre sakerna; kryssen, sockerbomben och bommarna. Det gick rätt bra också, så det var ett helt okej pass idag.


Nu ska jag läsa lite eragon innan jag går och lägger mig, så godnatt!





Bra dag påväg!

Publicerad 2013-11-19 10:57:05 i Allmänt,

Denna dagen ser ut att bli väldigt bra. Tåg sovmorgon så vakna av mig själv och klev upp för en stund sedan, skönt! Ska iväg till stallet sen och fixa. Sedan blir det dressyrträning för Anna vid halv 2, får se hur det går. Förhoppningsvis lossnar det lite idag!

Sen ikväll ska jag och Corinne äta på stan, (restaurang 2dagr i rad!) och sedan ska vi på the hunger games night. Om ni inte vet så ser man först den första filmen och sedan vid tolv slaget ser man premiären av den andra! Har inte sett någon premiär förut så det kan väl vara kul att få vara först och inte bland de sista för en gångs skull ;)

Det roliga är att biljetterna kostade 195kr. Och då får man 2 filmer plus dricka och popcorn. Hade man sett en film hade det gått på nästan lika mycket om man ska räkna med dricka osv. Så man kan ju säga att vi tjänar på att gå på två istället för en!:)




Glad häst!

Publicerad 2013-11-18 22:25:42 i Allmänt,

I skogen idag, eller ja glad och lite livrädd haha. Det var ingen avslappnad lugn chezter idag kan man väl säga! Den hästen ibland, vi kunde lika gärna ridit runt på ett krigsfält. Har ju varit dålig på att rida ut ett tag nu, eftersom det regnar och är blött ute nästan hela tiden så blir det att man går till ridhuset. Sen går jag ju ut och går typ en halvtimme med han ibland men som sagt uteritterna har blivit liggandes åt sidan.. Så får det inte va! Det är bara att skylla sig själv om hästen då är väldigt glad och rädd över att komma ut igen.. Men när vi var nästan hemma igen så slappnade han av!

Red ridstigen vid ridskolan, trava hela vägen. Ingen idé att skritta när han är så spänd och på tårna, bättre att få lite fart så han inte har så mycket tid att kolla på allt. Men blev bara en liten galopp uppför en backe, för skulle vi galopperart mer skulle han med 95% säkerhet galopperat resten vägen, antagligen i skrittfart och världens största steg.. Och det ger igen lugnare chezter precis så vi höll oss till att rida runt i trav med en chezter spänd som en stålfjäder som fnös åt den ena stenen efter den andra!

Men det var en rolig ridtur, i alla fall och det är ju huvudsaken! :)



Önskelista:

Publicerad 2013-11-18 15:17:00 i Allmänt,

 
http://se.tretorn.com/tretorn/Ridning/AdvanceSTD/Brun
 
 
 
http://www.psofsweden.se/sv/pannband/pannband-10-mm-pearl-vintage-gold.html
 
 
 
 
Zoomobjektiv till kameran!
 
 
 
 
 
 
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=610546&deptid=4&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
 
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=610569&deptid=4&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC''
 
 
 
Schabrak är illa nödvändigt då nästan alla har börjat bli mindre efter alla tvättar.. och det är inte många att välja på vilket är trist...
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=400623&deptid=106&sortType=sortPris&sortOrder=ASC
 
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=400601&deptid=106&sortType=sortPris&sortOrder=ASC
 
 
 
 
Sen såklart pengar, så jag kan köpa saker till mig, men det går inte att önska sig så mycket för kläder måste man prova osv.. Men pengar är ju alltid uppskattat ;) och får man sakerna till hästen kan man låta pengarna gå till en själv! Det vore perfekt!
 
Som exempel behöver jag pengar till att köpa inredningsgrejer och köksgrejer så jag kan inreda min lägenhet när den dagen kommer.. Sen behöver jag pengar så jag kan fortsätta träna, och kunna köpa kläder när det behövs. För det är lite mycket att önska en lägenhet, eller? Sen behöver jag pengar till åre resa, och... Ja ni fattar pengar går alltid åt!:)
 
 
Och nu när jag ändå är igång kan jag berätta en negativ grej med att fylla år i början av februari, alltså inte så långt efter jul. Och det är att när man upptäcker att man inte fått så många saker man önskade sig på jul så får man som svar "du kanske får dem när du fyller år". Så då är det bara att vänta 2mån till och se vad man får då, så då behöver man knappt önska sig något nytt utan bara uppdatera lite på den gamla listan. Så var det klart!;)

Dålig motivation

Publicerad 2013-11-18 09:24:55 i Allmänt,

Till bloggen just nu. Så får se hur bra uppdateringen blir framöver.. 

Förra veckan fick jag i alla fall in 4 träningspass, 2 spinning, 1 skivstång och 1 gympa. Så är väldigt nöjd med det.

Chezter fick en promenad på torsdag då han blev klippt, och fredagen fick han vila. Tror det kan vara bra att ge hästen ibland 2 lugnare dagar på raken så de verkligen får tid för återhämtning, brukar ju oftast bara bli en dag men tror det kan ha gjort gott! 

I lördags trimma jag lite på två galoppbommar en stund, det kändes rätt så bra men red inte så länge eftersom det var träning igår.

Träningen gick rätt så bra. Var mycket lydnad och lite gymnastik i början och det funkade fint, men sen när vi skulle hoppa bana blev det svårare då han skjuter iväg högerbogen och jag har svårt att lyckas få med den ibland. Vilket leder till att vi inte hinner komma ur svängen ibland och även bågar kan vara svårare att rida på..

Men känns ändå som att vi ha börjar hitta det mesta nu, det är skönt att det är mer småsaker att slipa på nu!




Corinne och jag gjorde tacotårta i fredags, blev jättelyckat! Man bara åt och åt haha, tur jag börjat träna! Sen såg vi på the lone ranger (den nya med Johnny Depp, eller tror det är den nya för gammal är den inte riktigt än.. Eller?)

Den var i alla fall inte ALLS så bra som jag trodde.. Den var rätt b faktiskt :/ visst den var väl sevärd men inte alls någon höjdare, helt okej men inte mer än så.. Så det var synd för trodde den skulle vara jättebra!



Träningstankar

Publicerad 2013-11-14 23:25:46 i Allmänt,

Min plan för min egna träning är att jag ska gå på minst ett skivstångspass i veckan för musklernas skull, ett intervall spinningpass för konditionen, och ett gympa medel/intensiv för rörlighet och få med lite av allihopa. (Allihopa.. Haha det lät ju smart) men ni fattat, man får jobba med hela kroppen med både kondition, styrka, smidighet osv.


Den här veckan har jag tränat ett spinningpass och ett gympa medel. Men eftersom det inte blev någon skivstång då Corinne inte kunde följa med får jag antingen ta ett sådant pass imorgon eller på söndag. Men på söndag hopptränar jag så ska se om det finns skivstång imorgon!
Imorgon ska även jag och Corinne på speed matchning (inte efter killar utan jobb) på Swedbank. Olika företag som kommer och söker ungdomar som kan jobba. Ingen aning om vad det är för företag/jobb men tanken är väl antagligen att man ska improvisera... Jippiiii... 

Sen ska vi gå en sväng på stan för jag behöver köpa sportlinnen att träna i nu när jag ska bli seriös med träningen (för typ första gången i mitt liv, det brukar aldrig vara länge men nu jävlar ska det hålla!) för använde mitt sista 10-klipp idag så nästa gång ska jag köpa 4 månaders kort. Så måste träna mellan 2-3gg i veckan för att kortet ska vara "förbrukat". Här ska det inte slängas pengar! 

I alla fall, hästen ska ridas också imorgon. Ingen aning om hur bara... Rätt så lugnt ska det vara i alla fall, vi får väl se!



Före och efter!

Publicerad 2013-11-14 23:14:42 i Allmänt,

jäkla mycket päls!! Nu ser man hans kroppskontur igen ;) huvudet blev också klippt så allt getskägg är borta. Passa på att fixa ordning manen också och den blev jämn för en gångs skull! Så nu ser han ut som en "sporthäst" igen fina hästen <3




Lite bilder!

Publicerad 2013-11-13 20:45:39 i Allmänt,

Från när Corinne fota mig och pollen, kameran måste komma fram mer! Har knappt några ridbilder eller filmer, och vill ha mer kort överhuvudtaget.. Måste ändras på!
 
 
 
 
 
 

Solen var ju framme..

Publicerad 2013-11-13 19:56:20 i Allmänt,

Så var tvungen att rida ute! Vem går frivilligt in i ridhuset när solen skiner och det inte är ett moln på himlen?! Det kommer ju ändå bli en massa ridhus..
Så var tvungen att vara ute idag. Så red på gruset, var lite blött men va fasen det var i alla fall fint väder för en gångs skull! 
Red med phelam idag, för att försöka få bättre effekt och kunna få igenom ridningen bättre. Och det kändes riktig bra tillslut! Att plocka fram phelamet då och då är nog en bra idé. För han blev jättefin efter typ halva passet.

Så trimmade igenom han ordentligt idag, så imorgon ska han få skrittas en timme. Han ska även klippas imorgon! Äntligen, halleluja!


Så till min träning då som tyvärr inte blev av... För Corinne fick lite jobb så hon åkte på det -.- och inte lika kul att åka buss själv och träna själv osv.. Så då strunta jag också i det. Men bakade lite kakor istället! Tur jag hittar på saker att göra, imorgon ska jag finslipa mitt cv och lite sådant efter stallet. Sen spinning på kvällen!



Ridning och träning

Publicerad 2013-11-12 22:39:59 i Allmänt,

Igår fick chezter gå ett ganska lugnt pass i ca 35min, gick ganska bra i början men sen blev ridhuset helt plötsligt smockat, som tur var så var jag nästan klar så trava av han lite snabbt. 

Idag fick han gå ett vanligt dressyrpass. Får inte den där "wow" känslan just nu i dressyren, speciellt inte i vänstergaloppen! Måste komma på något att hitta på för att få det att släppa igen..

Igår tränade jag och Emelie spinning en timme. Var väldigt jobbigt! Sen körde vi lite mage och rygg innan vi åkte hem.
Idag fick det räcka med att rida och cykla fram och tillbaka till stallet.


Resten av veckan för chezter ser ut såhär:

Onsdag- lite småhoppning
Torsdag- jogga
Fredag- skritta
Lördag- markarbete
Söndag- hoppning 

Själv ska jag träna kombinerad skivstång och stepp med Corinne imorgon, och spinning intervall med Emelie på torsdag. Då har jag ju tränat 3gg den här veckan vilket känns lagom, rider ju ändå 6dagar i veckan och cyklar endel till stallet så får motion i vardagen också. Men kanske kan få till ett pass på fredag med??? Vi får se!



Hoppträning check

Publicerad 2013-11-10 13:06:24 i Allmänt,

Och det gick jättebra! Fick en fin känsla och bra flyt, gick som en dans hela lektionen. Det ända är att chezter har glömt hur man byter galopp över små sockerbitar haha, han byter när han landar istället.. Så det får vi komma på hur man gör igen!

Men när vi hoppade bana med linjer på 5 steg gick det kanoners! Såg mina avstånd bra idag också, så idag är jag nöjd med träningen. 



Dystert väder, dystert värre

Publicerad 2013-11-09 13:49:25 i Allmänt,

Har inte energi till typ något. Skulle vilja få hästen klippt, men har ingen klippmaskin och har ingen lust att åka och köpa en heller.. Och vill inte klippa själv ändå så den idén kan jag skita i..

Då är det ingen idé att rida heller, för han behövs klippas och det regnar massa, och han har gått 4 dagar nu så han får vila upp sig inför träningen imorgon.

Har inte ens lust att åka till stallet, har värsta träningsvärken som kom inatt. Fick smörja in mängder av heat lotion så det lukta jenka som f*n i mitt rum. 

Har lust att träffa någon jobbarkompis, men har ingen energi till det..

Ska i alla fall baka lite idag och se på tv-serie, sådant väder och humör idag!

Så nu ska jag försöka få lite energi och lite smile i fejset så att denna dagen blir en av de bästa, jippooiiii



Torsdag

Publicerad 2013-11-07 23:28:01 i Allmänt,

Idag blev planerna lite ändrade. Startade med att vara på arbetsförmedlingen, där har man inget att hämta kände jag.. Gubben hade inte koll på något. Skrev in mig i alla fall, så det är gjort. Men a-kassan sket sig, för man måste fyllt 20, annars kan man inte få a-kassa om man inte jobbat 80timmar i månaden i 1år! Tack för den kände jag..! Jäkla dret allihopa, fan att posten stängde... 


Sen i alla fall blev chezter riden i ridhuset, ville egentligen vara ute men det börja naturligtvis regna precis när jag skulle iväg.. Så blev ridhuset. Och det blev inget lysande pass, men hästen fick röra på sig i alla fall.. Ska ha annat bett imorgon får vi se om det känns bättre, ridit länge med 3-delat så ska ta ett av de andra så får vi se om vi kan få det att funka bättre.


Sen så stressade jag och Corinne iväg och tränade på Friskis, en timme skivstång. Gick bra och skönt att träna igen!!


Och sedan hem, äta, vila lite. Och sen..... Iväg och träna ytterligare en timme intervall spinning med Emelie! Och jag lyckades kämpa mig igenom hela det passet också, svetten rann kan jag säga efteråt.



Så idag har jag varit så jäkla hurtig, aldrig varit såhär hurtig förut tror jag haha. Nej godnatt för nu ska jag sova! (Efter att jag läst lite i eragon, tror det är kanske 3-4 gången jag läser dem? Grymt bra böcker!)



Morgondagen=proppfull=skönt

Publicerad 2013-11-06 20:59:28 i Allmänt,

Är redan less på att vara arbetslös. Och det här med att inte träffa arbetskompisarna nästan varje dag stör mig mer än jag trodde, jäkligt tråk kan man säga. 

Men imorgon är det full rulle så förhoppningsvis hinner jag inte tänka så mycket på alla problem..

På morgon ska stallet fixas och chezter ridas

Klockan 12 är det skivstång på gymmet med Corinne

På eftermiddagen ska jag till arbetsförmedlingen

På kvällen är det spinningpass+mage/rygg med Emelie



Va fasen..

Publicerad 2013-11-05 18:51:29 i Allmänt,

Känns så konstigt att inte jobba ihop med Manpowergänget längre.. Åååååå går inte att sluta tänka på hur töligt det är...


“Pay attention to where you are going because without meaning you might get nowhere.”


Bästa morfar!

Publicerad 2013-11-05 14:33:14 i Allmänt,

Som gör så fina saker när man vet honom :) först fixa han en sadelbock med en liten hylla under som kommer perfekt till användning när man är på tävling! Eller att ha sakerna på när man gör i ordning hästen.

Sen nu har han fixat en liten "mattallrik" till chezter, så slipper allt hö ligga på backen och trampas ner i leran!




Så fint gjorda är dem också!!

Helgen slut..

Publicerad 2013-11-04 20:55:17 i Allmänt,

Och den blev rätt så händelserik! Fredagen blev det ridning och filmtittande med Fillan, Monsters INC 1 och halva 2;an.. För sen höll fillan på att somna så vi pratade lite istället haha. Prata om lite tatueringar osv, vill så gärna ha en fin och betydelsefull tatuering!
det jag tänkt nu är att den ska gå från midjan och sen upp över axeln, någon växtranka typ där det ska vara lite korta citat och ord längst grenarna. Men kommer säkert i slutändan göra en mindre som kanske bara går upp över midjan, blir väldigt dyrt annars kanske hehe...
 
 
En blandnig av dem här två typ, och sen ord som följer grenarna. Då kan man ju sätta ut fler ord som känns bra med tiden också
 
 
På lördagen red jag och fillan lite bommar på förmiddagen, sen var det bara att göra iordning sig och åka in till stan! Förfest med bästa jobbarkompisarna innan en rolig och intressant kväll/natt på posten. Och där lämnar vi den natten..
 
Kan bara säga att det känns väldigt konstigt att man inte kommer träffa alla längre! Nu har man ju setts rätt ofta, men nu blir det ändring på det. Och det suger... :(
 
 
Söndagen blev det full rulle, gick upp 8, gick till stallet vid halv 9 för kunde ju inte ta bilen.. Fick stressa som en dåre men blev ändå sen till träningen. Själva träningen gick rätt så bra, var väl varken bu eller bä.
Gå hem med hästen i spöregn, fixa stallet. Gå hem i spöregn, det tar ca 35min att gå, så gick i över en timme sammanlagt!!
 
Sedan duscha, äta lite. Hann sova lite i soffan, sen iväg på fillans kalas vid 5. Hemma vid halv 9. Glodde tv fram till 12, gick och la mig men vakna flera gånger eftersom det var typ storm ute.. Kan säga att det hade varit rätt skönt med en lugnare dagen efter...
 
 
Jaja idag fick hästen nöja sig med lite pyssel och promenad, Corinne hängde med en sväng till stallet och var med ut och gick. Nu hjälper jag fillan och plugga innan jag ska dra mig hemåt
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela