Jennifer Andersson

Shoppat och shoppat lite till

Publicerad 2015-08-28 17:53:19 i Allmänt,

Köpt en MASSA nya kläder. Två tjocktröjor, en tunnare, en munktröja, tre t-shirtar, 3 linnen, ett par jättesnygga snickarbyxor, ett läderarmband (är ju inte ett plagg menmen..) eeee sen vet jag inte om det var något mer. Ska försöka att visa bilder för de är lite annorlunda än allt de "vanliga". 

Sen har jag även rensat ut tre fulla påsar ur garderoben. Så nu är det nästan halvtomt i både lådor och garderob ;)





Jävla jordnöt dra åt helvete

Publicerad 2015-08-14 11:03:04 i Allmänt,

Japp nu vet jag varför polis och militär aldrig (troligtvis) kommer hända. Är allergisk, för stor risk att ens ge mig en chans. Vet inte om jag ska skratta eller gråta eller bara lägga mig under täcket resten av livet



Livet är en gåva, men leva är något helt annat

Publicerad 2015-08-11 01:13:28 i Allmänt,


Hatar sådana här citat. Ååå finns så många vägar du kan välja. Går det inte att gå höger kan du gå vänster. Det är bara ett kapitel i livet. Bara vänd blad. Stängs en dörr öppnas en annan

Men eftersom mina vägar slutar i återvändsgränder så blir jag ändå tillslut stående på start igen. 
Och mitt skitkapitel tar tydligen aldrig slut. 
Börjar känns som att det inte kan vara många dörrar kvar att öppna nu

Sån klockren text. Kanske får bli en tatuering av denna. 

Okej men nu kör vi dagens positiva händelser då, får ju inte bli alltför negativ:
- jag behöver inte ens göra några tester. Är ju gött. Antagligen hade fysen gått riktigt bra men nu behöver jag ju inte ens försöka. Och vem vill bli "grillad" frivilligt? 
- betygen höll i alla fall. Var ju trevligt
- nu kan jag söka till gmu istället. Tre månader betald utbildning



Dagen

Publicerad 2015-08-06 19:03:35 i Allmänt,

Resan till Falkenberg gick rätt så bra. Men när jag satt inne på terminalen i Göteborg och vänta på nästa tåg kom 3 tiggare fram till mig. Jag satt där mindre än 20min... Den första kvinnan var riktgt tjatig. Hon bad mig till och med att gå till en bankomat och ta ut pengar!? Ursäkta men efter att den tredje kommit fram och mumlat pengar,mat,kontanter,mynt eller vad det nu var så kan jag förstå att folk börjar agera tillbaka. De kan väl få sitta utanför Ica men kom inte och ruska med er mugg under näsan på mig! 
Tänkte att kommer en fjärde reser jag mig och säger ifrån på skarpen. Men hann gå till nästa tåg innan. 
Läste att det varit två tiggare som blivit skjutna efter, men samtidigt de är i varje dörröppning och de kommer fram till en varsom. Det är skitsynd om dem men de gör det inte lättare för sig heller jämt.

I alla fall så kom jag på andra tåget. Men sen blev det stående i typ 20min mitt ute i ingenstans. Tydligen sprang någon längre fram på rälsen så räddningstjänsten fick komma. Prat på att någon ville hoppa framför tåget men vet inte om det bara var skvaller. Ärligt så jävla själviskt att hoppa framför ett tåg. Fatta chauffören och alla ombord på tåget hur de kommer känns när det ligger människoslamsor överallt! Om man nu vill ta livet av sig överdosera tabletter så slipper andra bli indragna. Eller ännu bättre gör det inte alla utan sök hjälp så du kan få ett lyckligt liv och dina anhöriga också kan få fortsätta vara lyckliga. 

Men sen kom jag i alla fall fram. Nu har vi varit på Ullared och shoppat, solat lite och nu gör vi inte så mycket. Jag har plockat upp alla saker jag köpt. Jag har typ handlat 40 kattleksaker. Eller ja bara räkna på bilden ;)

Handlar lite träningskläder också och en t-shirt. Men kan visa dem på sen om jag orkar


TEFAT!!!





Godmorgon!

Publicerad 2015-08-06 05:00:04 i Allmänt,

Trött och saknar min nessie som är med mamma hos mormor och morfar... Knäppt hur tomt det kan bli när någon så liten försvinner..

Menmen nu strax bär det av mot roligheter!!






Nu är man bra trött

Publicerad 2015-08-05 16:19:56 i Allmänt,

Blev cykel på gymmet idag. Intervaller 30min. Uppvärmning 10 på crosstrainer. 
Har nu nivå 20 på cykeln. Idag var jag lite ur form så ville inte höja men hade tänkt köra tyngre förra gången. Men visade sig att det inte gick högre, i alla fall inte på intervallprogrammet. 

Ikväll blir det lugnt, gå och ta en fika på Carli kanske för tremening jobbar. Kanske ta en drink med Maria om min mage sluta göra något så fruktansvärt ont. Härligt å va tjej

Imorgon kl 6 går tåget söderut mot Emma och Corinne!😊



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela