Jennifer Andersson

Så jäkla typiskt

Publicerad 2015-01-29 09:19:42 i Allmänt,

Ska man inte få bättre immunförsvar när man tränar? För om det är så har jag missat det. Nu är jag förkyld igen. Varje gång jag börjar träna så blir det såhär! När jag väl är ordentligt igång och kommer iväg till gymmet 2-3gåger i veckan så blir jag sjuk. Vad är felet!? Aldrig när jag går lite då och då till gymmet, men när jag väl håller tre gånger i veckan då minsann är det snörvlade och rinnande näsa direkt.

Var okej i måndags. Vaknade vid 5 på morgonen i tisdags och bara.. Neeeej. 
Ont i halsen, bara att knarka halstabletter. Gic till jobbet ändå även fast det var som att någon rev mig i halsen med rivjärn så fort jag prata. Tror det märktes på min röst för fick bara iväg en passiv under...
Men vi hade bara halvdag med försäljning. Sen gick någon del i internetanordningen sönder (igen). Gjorde inte mig någonting, sen fick vi ha olika övningar resten av dagen. Det kunde man ju överleva..

Igår var jag helt täppt i. näsan. Glömde naturligtvis nässprayen hemma så var jobbigt att prata då med. Och dessutom fick vi sitta på Ica. Vilket vi antagligen kommer göra hela veckan för nytt material till Nykund kommer först på måndag. Nooooo

Chezter har vilat mån-ons. Vilar idag också för har ingen energi att rida.. Får se hur det blir imorgon om jag kan få med mamma att hjälpa till så jag kanske orkar rida en sväng. La ut en annons på han igår, känns som ett nödvändigt ont men nu när jag är sjuk känner jag verkligen att jag gått käpprätt in i "hästväggen". Allt jag kan tänka på är alla utgifter det blir, att det tar tid som jag inte har, att det aldrig går så bra som jag vill, att Chezter förtjänar någon som har tid för han, att jag skulle kunna flyttat hemifrån vid det här laget om jag inte haft häst. Hur mycket jag inte gjort dessa år då jag har haft häst istället. Men nu har jag kommit dit att jag känner att jag har lite brännt ut mig på hästfronten. Jag har slitit som ett djur för att ha häst. Men nu är den energin slut.


Vad jag köpt:

Publicerad 2015-01-23 18:58:36 i Allmänt,



Jeans med fejkskin detaljer. Rea 200kr


Typ sandfärgade byxor i ormmönster. Fråga mig inte vad det är för material. Ganska mjukt och lent... Fick i alla fall göra 100% byxdans för att få på mig dem. Hehe men ska träna imorgon. De var på rea så 200kr


En jättetuff men rätt dyr (400kr..) tröja som slutar ovanför naveln. Ser ni att mina "magmuskler" ser ut som att man delat en gurka på längden och lagt bredvid varandra mitt på magen.. 


En jättefin ryggsäck. Inte heller så billig (499kr..) men i fejkskin såklart. Har velat haft en sådan jättelänge!!

Jävla Ica tur det finns iskräm

Publicerad 2015-01-23 16:34:17 i Allmänt,

Dagen på jobbet höll på att sluta i katastrof. Vi körde inte Nykund idag heller, och det fanns för lite material på passiva. Så vart fick vi nykundare sitta? Jo på Ica kuriren

Flesta passet gick bra, fick iväg 8. Där man ska ligga. Nästa pass fick jag iväg 2. Och dessa jävla människor alltså. De säger att de inte kan se. Och så säger jag "jaha, så du läser inte alla nu?" Vet ni va de svara? "Jodå, men bara lite". Och så säger jag "men va tycker du om Ica kuriren?" De svarar: "den är jättebra, men jag ska inte ha den". Va i hela helvete? 
Nej jag sprang fram och tillbaka till toan för hade ingen lust att ringa... Hehe

Men så hade vi ju lottdragning. Och jag vann en glassmaskin! Med små söta bägare och skedar till. Jäklar vilken tur jag haft. Först vann jag hörlurarna, och sen glassmaskinen nu. Och då är vi ju ändå typ 50(st?) på jobbet, och var kanske vi har runt 20-30 lotter i snitt. Och första veckan var det bara 5 priser. Nu var det kanske 15. 

Sen höll jag på att missa bussen hem. Vi slutade tidigt, 25min tidigare. Men hade bara 7min på mig att gå till bussen. Annars hade jag fått vänta en halvtimme. Men tror ni inte bussen är 3min sen så jag kommer i perfekt tid så jag slipper vänta? Denna dagen blev bra. Och ikväll blir det bio, så bra start på helgen!


JUSTE, LÖNEN HAR JU KOMMIT OCKSÅ!!!

Jävlar vad precis

Publicerad 2015-01-21 21:53:56 i Allmänt,

Måste bara säga att jag precis hann få iväg förra inlägget. För bussen kom precis när jag klickade på publicera! Säger ju att mitt schema är stressigt.

Imorgon ska Chezter vila. Jag, mamma och farmor ska gå på bergvik. Och sen jobbet, vad annars? Hade inte någon jätterolig dag idag. Kändes bara inte så energirikt eller vad man ska säga. Ingen jobbbglädje, men får se om det känns bättre imorgon. Kan ju bero på att det är den tiden på månaden också. 

Kom på nu att jag kan vara uppe lite längre idag! Jag behöver nog inte gå upp så tidigt imorgon. Skulle vilja se ett avsnitt av the legend of the seeker. Problemet är att jag glömt vilket avsnitt jag var på.. 

Men nu ska jag strax gå av bussen, så hejdå igen

Bjuder på en exklusive ankfejs



Vänta på bussen

Publicerad 2015-01-21 21:43:51 i Allmänt,

Sitter i en nästan igensnöad busskur (okej lite överdrivet kanske) och väntar på bussen. Vi slutar ju 21, men bussen kommer först 21.45.... Jippi. Så får sitta i typ en halvtimme och vänta. Men då missar jag inte bussen i alla fall.

Idag red jag dressyr på Chezter, snälla mamma var med och fixa annars hade jag aldrig hunnit. Blev asstressigt ändå så hon fick skjutsa mig efter bussen för den hann precis köra förbi oss. Så fick åka efter och så fick jag kasta mig av när den stannade vid nästa hållplats. Men med hann jag!
Sen var jag så smart att jag satt med mobilen. Och så efter en stund titta jag upp, och då inser jag att vi precis passerat min hållplats!

Men den åkte till Ikea och vände där och körde samma väg tillbaka. Så var i god tid till jobbet ändå. Tack och lov

Idag fick jag återigen sitta på Nykund eftersom dem som.brukar sitta på passiva under var tillbaka. Kanske inte sagt det men fick ju sitta på passiva i mån och tisdag. Alltså dem som haft miljonlotteriet förr inom ett år. Sålde grymt bra bägge dagarna. Och skulle antagligen kommit upp i guld om jag fått sitta kvar. Men blev flyttad. 
Och nu ser det ut som att jag kanske kommer få silver, men bara kanske.

Blev lite sur. För sålde bättre än de som nu sitter på passiva. Någon enstaka var kanske uppe i typ samma mängd sälj som jag. Men de har suttit på det projektet över ett år också.

Jag fattar att inte alla kan vara på passiva. Men det är alltid samma på passiva under. Och nu när jag gjorde ett så grymt jobb två dagar i rad så blev jag faktiskt lite sur över att behöva gå tillbaka till Nykund.

Jo jag sålde 6st idag, inte fy skam men inte jättebra. Och ja jag kan sälja bättre. Men det projektet där du kan harva in mest poäng är på passiva under. Vet du hur du ska låta och prata säljer du hur jävla mycket som helst. Men nu måste jag sluta bussen kommer snart!

Kalla mig hurtig

Publicerad 2015-01-18 18:53:16 i Allmänt,

Är på gymmet nu, för tredje gången denna vecka också! Var här tre gånger förra med. Sen veckan innan var det två? Och veckan därinnan också två? Okej erkänner kommer inte alls ihåg... Borde skriva upp i någon kalender när jag varit på gymmet, lite som jag gör med Chezters pass.

Men denna vecka har jag kört spinning i tisdags, skivstång igår och idag ska jag köra gympa station. Tänkte först gå på gympa puls me den var 5, och jag tänkte träna nu vid 7. Så när jag skulle välja pass så bara; jaha! Det var station 70min nu ja... Men det är både kondis och styrka blandat så det blir bra ändå son tur är. 

Idag har Chezter fått galoppera över en sockerbit och en bom. Var ringrostigt men gick väl bra. Utom att han är helt stum i vänsterregeln. När jag satt på volten i vänstergalopp fick jag nästan mjölksyra i vänster arm. För han vägrar ta ett stöd på ytter. Ända sättet att avlasta min stackars vänsterarm är att ha han utåtställd. Men han måste herregud kunna gå ställd inåt! 

Men utom det och att han som vanligt vill dra iväg efter "hindret" gick det bra. Var ju första gången på typ två månader? Så får ta det som det kommer. 
Kan meddela att hörlurarna var skitbra!

Lördag

Publicerad 2015-01-17 10:50:15 i Allmänt,

Och har inte sådär massa planerat...
Är på gymmet nu (duktiga mig) och ska köra skivstång. Sen är det till stallet och fixa och rida. Kanske ta första markarbetspasset för i år? Vi får se..

Sen har jag inga planer för ikväll. Får skicka iväg lite röksignaler och se om någon svarar (suck och snyfft)


Ibland är mitt jobb det bästa

Publicerad 2015-01-16 21:47:40 i Allmänt,

Idag har varit både en bra och dålig dag. Vi fick jättemycket telefonsvarare, så jag sålde bara 2 idag.. Men var ändå näst bäst med det hehe..

Men vi har ju haft lotteri den här veckan (vet inte om jag skrivit det?) i alla fall, så har vi fått lotter när vi sålt. Vi på Nykund har fått på varje sälj eftersom vi sitter på det "svåraste". De andra projekten har fått på vartannat eller vart tredje.

Så jag har fått 35st lotter totalt, med det var 1500 lotter som delats ut.. Så även om jag hade sålt typ bäst på Nykund denna vecka så var mina chanser att få en vinst ändå inte så stora.

Det var 5 saker att vinna. En kaffemaskin, en mixer, en högtalare, ett högtalarsystem till tv, och ett par blutouth hörlurar (som kostar 800kr på Elgiganten)

Jag hoppar över all spänning och berättar direkt att jag vann det sista som fanns kvar. Hörlurarna! Och de är jättebra! Så denna vecka har jag fått både 350kr i provision och ett par hörlurar värde nästan 1000kr. Ibland bara älskar jag mitt jobb



Har även idag varit och hämtat mina nya glasögon. 2000kr gick det på, fy f*n! Och så vill jag ha linser också... Varför föddes man inte med bra syn istället?!?




Bra uppdatering nu

Publicerad 2015-01-15 10:07:55 i Allmänt,

Igår höll jag på att göra min bästa dag på jobbet! Sålde 4 första passet (vi ska ligga på 2, och det är bra) sen sålde jag 4 igen andra passet (vi ska ha 8 totalt under hela dagen) sen höll jag på att sälja mitt 5e. Och vad tror ni händer????....

Jo någon internetgenerator någonstans går sönder. Så alla kontor blir internetlösa. Så mitt i mitt sälj försvinner kunden... F*CK!!! 

Och det gick naturligtvis inte att laga felet, för man var tvungen att byta ut någon del. Och de skulle inte få tag på någon del förens tidigast idag på morgonen. 

Så vi fick gå hem efter att vara ha jobbat i 3.45 timmar, men vi fick betalt fördela dagen så det var bra.

Och jag fick ändå 192p (silver, och ligger man på silver hela veckan fårman 650kr i provision den veckan)

Just nu har jag 140p kvar till brons, därefter är det runt 200p tror jag upp till silver. Men har två dagar på mig så gör jag en till skitbra dag (har gjort två vänta dagar av 3 denna vecka) så blir de allt silver!

Så igår hann jag rida Chezter på kvällen. Red ett kortare "vanligt" pass. Han var helt okej, men det är så långt kvar tills det kommer kännas bra känns det som... Menmen

Nu på morgonen hjälpte mamma mig fixa stallet, Chezter vilar. Nu är vi påväg till bergvik för att shoppa lite innan jobbet. Har ju presentkort sedan i julas som man kan soendera lite på nu ;)






Så jäkla trött..!

Publicerad 2015-01-13 12:05:31 i Allmänt,

Jag skulle tro att det är många av er (typ 10pers..) som inte trodde jag skulle orka/hinna både med stallet och gymmet.. Men jag gjorde det!
Har mockat och fixat resten, joggat Chezter. Åkt till gymmet och spinnat så jag nästan svettades blod (skämt osido) sedan duschat på Friskis, det var inte min grej. Uhhh nej offentliga duschar är inte min grej... Inga draperier eller något.

Sen åkte jag till jobbet och åt min egengjorda wrap, nu sitter jag med en kopp chokladkaffe och min andra halva av pepparkaksdegbiten jag åt imorse. (Får ju bara äta EN godsak om dagen) börjar jobba om 10 min. Så nu ska jag umgås med kollegorna innan, hejdå!



Stressigt schema, men inte är jag förvånad..

Publicerad 2015-01-13 07:01:47 i Allmänt,

I skrivande stund har jag nyss ätit frukost. Ska vara i stallet runt 07.15, för vid 09.15-09.20 måste jag åka til Friskis. Ska köra ett spinning "bas" kommer inte ihåg vad de kallar det i mitt nyvakna tillstånd. Men det är ett rätt "chill" pass. Men eftersom spinning brukar vara rätt intensivt så funkar det nog ändå. Annars är de bara att ta i mer än alla andra så löste man det ;) för de hårdare passen börjar vid 12, och det funkar ju inte...

Och sen efter spänningen blir det att fixa ordning sig på Friskis, käka en wrap (har blandat créme frech, skinka, grönsaker och kryddor och ska ha allt det i ett pita bröd.) Vet inte om det blev jättenyttigt men det gick snabbt att göra.

Sen är det iväg och jobba som vanligt 12.15-21. Så inatt har jag sovit rått dåligt, för det känns för stressigt detta. Även fast jag varit med om värre så kunde jag inte få av mig känslan av att varje sekund måste vara planerad väldigt noga...

Igår var en bra dag på jobbet. Började rätt skit, vi får inga tävlingspoäng längre (poängen styr hur hög bor provision blir, ju mer poäng, ju mer pengar) 
Och förr fick vi 10p i bonus när vi sålt två ett pass, så allt som allt kunde vi få 40p i bonus. Men nu får vi bara 50p om vi säljer 8sälj på en dag (jag brukar ligga på 6-7, hejja mig..) 
Annars gäller bara säljpoängen vi får (18/sälj) och jag behöver 132p på en dag för att ha en hyfsad provision (340kr i veckan) har jag en poäng mindre blir det 140kr istället..
Och måste ändå sälja 8st för att komma upp i 132, men med bonus och allt så blir man inte ens ett helt sälj ifrån silver (som är typ 600kr i veckan)en eftersom man saknar typ en tredjedel sälj eller liknande så måste man sälja 9 för att ligga på silver. Well f*ck THIS. 
Men jag hade som sagt en bra dag igår, sålde 9st ^^) men tror detta är andra gången jag kommer upp i 9, så vi får se hur denna vecka blir.

Men som lite plåster på såren typ denna första vecka med detta hemska sätt, får vi en lott vid varje sälj. På fredag ska priser delas ut värde 5000kr, jag har hus nu 10st. Jag som har såååån tur på lotteri, eller inte.

Chezter är det bra med, har lyckats sätta igång han så smått. Ibland känns han jättefin, nästa sekund vill jag sluta omedelbart. Väldigt upp och ned kan man säga. Får se hur det blir idag, ska jogga han veckan ut och sedan börja med "vanliga" pass nästa vecka. Då har han vilat (med promenader) i 5v, joggats 3v. Hade tänkt får början typ 1v vila 1v jogg, men som jag redan sagt. Tid är något som jag inte har så gått om...


Va jag ledig idag?

Publicerad 2015-01-06 18:21:58 i Allmänt,

Herre känns inte så. Visserligen sov jag till 12 (så försvann några timmar hehe) 
Men vad har jag gjort? Jo varit i stallet. Ridit Chezter (ohoj) första vanliga "jogging" passet för i år. Red 4 dagar förra veckan, eller han fick springa runt några varv i trav och galopp i typ 10-15min. Bara så han blev liite svett på halsen haha. Men får ta det lugnt, han är ju inte riden på 5v...
Idag red jag typ 20min

Sen var jag iväg oc träna på Friskis, gympa medel. Förra veckan var jag iväg 2gg, denna ska det bli 3!

Nu sitter jag i bilen och väntar på att mi pizza ska bli klar. Sen ska jag och pappa osv på bio. 
(Perfekt, ridit+tränat. Och så äter jag pizza efteråt, och sen blir det dricka, godis och ostbågar på bion. Oc jag undrar varför jag ser ut som jag gör)

Ska egentligen hälsa på farmor också, men hon svarar inte och jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas klämma in det idag, vi får se helt enkelt!

Men nu har det gått en kvart så jag ska hämta pizzan! Ha det fint hörrni!

Mamma när ho är i sitt esse! Hahahaajaha

Nu är det nytt år

Publicerad 2015-01-01 21:14:21 i Allmänt,

Och jag har några nyårslöften, fast egentligen känns det mest stressande att ha löften? För tänk om man inte gör allt man tänkt sig? Funderar på vad jag gjort 2014, men tror inte jag har gjort något jätteroligt.
Har haft en hel del olika jobb. Eller är det 3? Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hänt detta gångna år, men det är ju bara att gå bakåt i bloggen och kolla haha.

Men har träffat många nya människor som jag är väldigt tacksam för! Ni är guld värda.
Sen har jag utvecklats mycket som person, och gjort mycket kul också.

Sen har jag haft en dötrist period. Då jag var arbetslös, mina musketörer drog sin kos (ni vet vilka ni är...) som tur var hade jag hästen som jag kunde satsa fullt på då (hade inte råd med mer så...)

Men sen började jag på PEC, och då träffade jag världens bästa kollegor. Och nu börjar en ny period i livet. Och detta år ska bli grymt, det bara är så!

Löften: 
Kroppen: (kom på att jag kunde skriva denna kategori eftersom jag skrev 3 saker som hade med kroppen att göra ^^)
- ta tag i träningen igen, 3 gånger i veckan ska jag dit. Och det är bara för min egen skull. Jag trivs med att träna, få anstränga och ta ut mig. Sen så är jag van att vara musklad, inte så att jag vill börja med bodybildning, men man ska ändå kunna se musklerna även fast de inte ser ut som lerklumpar. Som jag tycker det gör ifall man är extremt musklad. Kommer ju inte rida så mycket snart och då är gymmet ännu viktigare...

- skaffa en tatuering. Japp ni läste rätt, jag ska ha eklöv på någon slags gren längst midjan. Sen får vi se om den ska gå upp över axeln eller ej.

- ta fler hål i öronen. Jag ska ha två till uppe på vänster öra. Sen tror jag att på höger ska jag sätta en eller två rakt igenom det böjda högst upp på örat. 

Livet:

- få ett förhållande. Jag är sååå less på att vara singel, snart kommer det bli jag och en eller två katter. Helvete säger jg bara

- åka utomlands. Nu ska jag ut och se lite! Jag jobbar och kommer troligtvis få en bra slant när jag sålt Chezter ( :,( )

- köpa en pinscher/sfinx. Skulle vara väldigt kul att ha en hund, men det går lättare att ha en katt. Inte lika mycket pass. Men köper jag en katt så ger det inte bra vibbar till förhållande löftet...

- Leva livet. Nu är det bara att tuta och köra. Hälsa på i London, shoppa vilt i Ullared, fotoexpedition i Helsingborg, och rusa runt i Karlstad med de andra!

Det var väl det, så nu kan jag börja ha lite småpanik och ångest för att jag ska klara av detta. Gott nytt år allihopa!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela