Jennifer Andersson

London ons-sön

Publicerad 2015-05-28 19:24:54 i Allmänt,

Redan gjort av med typ 2000kr och hotellets kaffe smakar rökfimp men frukosten är god. Tunnelbanan kan bli aspackad och man måste stå på ena sidan i rulltrappan för att de som har bråttom måste gå på andra sidan. Då sparar de typ 5sek😏 och jag kan inte ens säga hej utan att de undrar var jag kommer ifrån. Han jag köpte busskort av frågade om jag inte kunde sjunga för han. Jag har köpt 5 trosor på Victoria secret, (vill köpa ett nattlinne också men det kostade typ 600kr så får fundera..) en mjukis playsout, två magtröjor, en kroppskedja. 

Igår åt vi på en resturang där man fick plocka ihop olika sallader. Idag åt vi pizza. Jag har smakat cookie and cream muffin. Man kan beställa muffins milkshake också (muffins,glass,mjöl och grädde på toppen) men det får jag prova en annan dag kanske. Åkt buss längst fram på övervåningen har vi också gjort. Kom nästan nyss hem till hotellet 😊



Dessa tester

Publicerad 2015-05-17 01:09:42 i Allmänt,




Är det bara på min fb det dyker upp tester hit och dit? "Vilken blomma är du?" "Vilken färg är du?" "Hur många barn ska du ha?" Osv. 

Och jag är väl en sådan som kanske här, typ var femte test? Fjärde? Några är ju lite roliga att göra. Detta är "vilket djur är du när du blir arg". Stämmer väl rätt bra. Jag är inte den som ryter i onödan, men när det väl blir nödvändigt så har jag inga hämningar alls. Så tur det händer otroligt sällan.

Ett hoho i natten

Publicerad 2015-05-15 23:53:03 i Allmänt,

(Antar att ni märker att jag typ alltid skriver från mobilen? Om ni undrar varför endel meningar blir helt fel så är det mobilens stav som får det till fel ord när jag skriver snabbt.)

Fick förresten ett till träningsprogram redan igår. Med kettlebells. Så har ett styrkeprogram och det nya. Så nu har jag:
-styrkeprogram
- kettlebells 
- simning 
- cykel
- löpning ("lång distans") kör 5km.
- intervaller (25min)

Eller ja PT säger 2 spring 2 program i veckan. Cykel och simningen gör jag "självmant". Hon nämnde även att jag klarar plankan mycket bättre nu (den ingick i nya programmet). Och att hon även kunde se att jag musklat på mig. Jippi! 
Tremening kommentera även det när vi var och simma, att det syntes att jag låg i med träningen. Då blir man lite extra motiverad. 

Provade springa imorse (strax efter 7 på morgonen, jag kommer aldrig bli som alla andra)... Kom 2,68km. Nästnäst sista minuten havererade så jag fick dra ner tempot... (som jag egentligen inte får göra) men sen rädda jag upp det och drog på sista minuten som f*n så jag kände att nu snart är jag helt borta. 

Tycker det är lite komiskt att jag har 3min för lång tid när jag springer 5km. Och nu hade jag typ 300m kvar när tiden var slut. Jag drar den slutsatsen att mitt huvud förstör min prestation. Kanske faktiskt dags att ta tag i tankegångarna och få dem att gå med mig istället för mot mig.


Förövrigt fick jag idag en hälsning ifrån Chezters nya ägare. Det går jättebra och hon är jättenöjd med honom. Tycker han är världens snällaste häst. Saknar han så enormt ibland... Kan ibland drömma om honom men till och med då minns jag att han inte är min längre, just den drömmen ska minsann stämma överens med verkligheten... Men ska faktiskt försöka ta mig iväg och hälsa på han. Min kung <3


Är jättetrött just nu förövrigt, spelat bloons (apor som smäller ballonger) med kusinen på telefonen, ätit kex med nutella på, börjat se på sherlok (igen) men kom ingen vart för spelandet kom ivägen. Nu är jag för trött för att påbörja något, så antar att jag ska lägga mig och läsa. Sedan sova, och imorgon ska jag ha sovmorgon. Sen iväg till badhuset och simma, basta. Sen fika på stan med ****** (nej ingen hemlig person jag vet inte med vem än bara ^^) 

försökte få någon att luncha med mig igår. Fråga 5 pers, 1 kunde men svarade försent så då hade jag redan hunnit köpa subway och gått till Maria istället. När man själv är ledig då minsann finns ingen i närheten, men jobbar man då missar man massor känns det som... 

Sen på kvällen ska jag och Maria antagligen på bio. 

Och nu funderar jag på om jag skrivit något intressant alls idag. Kanske ska gå in i någon djup diskussion framöver. Blir mycket "svammel" texter just nu

Kanske borde skriva ut detta och typ sätta upp... Överallt i ögonhöjd?? ;)




Imorgon är man ledig

Publicerad 2015-05-13 11:58:48 i Allmänt,

Sitter just nu ute i solen på jobbet. Börjar om 25min så vill inte gå in än. Men nu börjar det komma mörka moln naturligtvis.... Typiskt. 
Blev en mysig frukost med tremening innan jobbet, synd bara att tiden går alldeles för fort. 

Igår körde Jah styrkeprogrmamet på gymmet, i förrgår intervaller 25min. Idag vila sen imorgon blir det ett pass med pt. Fredag ska jag prova löptestet igen tänkte jag (spring så långt du kan på 12min) antingen bara plant eller så kör jag en gång också i backe. Får se vad jag orkar innan jobbet då jag börjar 9 ;)
För om 2v ska jag få nytt träningsprogram och köra löptestet på "allvar". Så vill vara lite förberedd. 
Lördag simning söndag cykel. Så ser veckan ut.

Ska även träffa Maria imorgon eftersom jag är ledig. Se film och kanske strosa på stan eller något, ingen aning. 

I helgen har jag inte mycket mer än träning bestämt. Men blir kanske något glas ute eller filmkväll eller nått. Vem vet, spontant brukar ju bli roligast säger man

Blir ingen pavlova heller (den vara katten) fått varningar om att uppfödaren inte har rent mjöl i påsen. Surt som f*n. Men hittat en kattunge hos en seriös uppfödare nu, så antagligen blir det en katt i juli istället.

Förövrigt vet jag inte om det är något mer att skriva jag nu... Eller har jg skrivit att jag ska till London i slutet av maj? Har i alla fall bokat med 2 kompisar och ska hämta ut en hel del kläder på Ica som jag beställt. Kanske redan nämnt det också ingen aning.

Sen ska ju jag och mamma på Selma spa här någon helg, sen blir det antagligen att åka till Stockholm den 23;E och kolla på kattungen och träffa uppfödaren. Så lite kul kommer upp inom den närmsta framtiden. Ska även försöka komma iväg till Emma och Corinne. Hur och när ska jag bara lösa först.

Nu är det bara en kvart tills jag börjar så ska försöka pallra mig in. Har börjat blåsa nu också..




Underbar helg

Publicerad 2015-05-10 15:49:50 i Allmänt,

Helgen har varit hur bra som helst! 

Jobbet i fredags gick skit, men gick bra sista halvtimmen. Så gick därifrån med "flaggan i topp". Om man kan räkna bort 6,5 timme. 

Gick av vid Ica och köpte kladdkaka, godis, Cola och sen beställde jag pizza. Traskade hem med detta och sen gick hela kvällen åt att äta alltihop (i omgångar mellan 18-03) och se flera avsnitt av sherlok Holmes. Hört att den ska vara bra, och herremingud det är den!! 
Sen kleta jag på mig en svart ansiktsmask och la mig på spikmattan. Kolla lite på youtube sen somnade jag. Men var smart att ha alarm på, så gick sen upp och drog av masken.
Har ingen aning om när jag la mig, men jäklar vad härligt det var med en kväll/natt för att bara vara

Sen igår så vaknade jag av mig själv. (Finns ju inget bättre än när man slipper ställa alarm) såg mer sherlok Holmes, gick till gymmet och körde styrka. Gick hem, tog ett bad och lyssnade på al pitcher (komiker på Spotify) och åt pizza samtidigt. Japp jag åt pizza i badet. Slappare än så kan det inte bli

Sen var det bara att fixa ordning sig, innan gästerna kom. Satt och drack och snacka och hade det supertrevligt, innan vi drog in till stan och satte oss på en uteservering. Därefter blev det burger king. Så denna helgen har jag verkligen unnat mig, men jäklar vad skönt det är att få vara ledig och bara få vara

Idag är jag hundvakt åt farmors vovve. Så vi har varit ute på en långpromenad, ska strax gå en sväng igen. Ärligt sugen på gymmet, men vill inte behöva tvätta håret så ofta, så får bli att bara promenera idag ;) 

Försöker även hålla alla tankar borta från vilken dag det är imorgon!!!






Snart är det helg

Publicerad 2015-05-08 08:35:49 i Allmänt,

Sitter på bussen nu mot jobbet. Var på gymmet 7 imorse och sprang 5km på 28min. Samma som förra gången... Men igår var jag och simmade i 50min. Provade att köra simtestet (150m bröst, 25m rygg utan armar) man ska klara det på max 6min. Jag blev klar på 4 något. Glömde som vanligt kolla sekundvisaren. Men var ju första gången jag prova så är allt nöjd!

Ikväll blir det bara slappa, imorgon utgång och ta några glas med Goa vänner. Söndag eller lördag träna styrka. Och nu snart stannar bussen, så blir inget mer. Skrivet!



Tiveden <3

Publicerad 2015-05-04 23:00:00 i Allmänt,

 
Det är så skönt att åka iväg till mormor och morfar. det är så lugnt, mitt ute på landet. Nära till vattnet, hur mycket mat och fika som helst ;) får bli att åka dit på semestern så man kan vara där längre också!
Träffat kusiner och moster också, kul för händer väldigt sällan... Så näst yngsta kusinen har gjort så jag blivit fast i ett mobilspel, man sätter ut apor som ska spräcka ballonger och så kan man köra mot varandra.
Naturligtvis tog jag och mamma kort, i Tiveden är det bra fint!
 
 
 
 

Mer plattfot än en anka

Publicerad 2015-05-02 14:59:01 i Allmänt,

Nu när jag har börjat träna ordentligt och springa mer så har min högerfot smått börjat protestera. Är ju plattfot och höger utsida häl har även en gång fått sig en rejäl smäll av en häst. Den ville inte sparka mig men fick för sig att den skulle kasta sig iväg i 1000km/h när jag släppte ut den i hagen. Så en bakhov for ut och träffa klockrent på hälen. Den blev genast missfärgad och svullen. Förlorade även känseln över hela det färgade området. 

Det lila/blå/gröna försvann. Men jag är fortfarande lite tjockare på högern än vänster och jag har fortfarande inte lika bra känsel på höger som vänster. Men det är ingen jätteskilland i alla fall. Och dessutom är det insidan på högern som värker ibland. Men är nog för att jag pronerar (?) så jävligt. Det kan se ut som jag haltar med höger när jag går i vanliga tygskor. (Eller ja, jag kanske haltar i det ser ut som det?..) Skulle vara lite intressant och kolla upp om högern blivit extra "snedsparkad". 

Men nu har jag tagit tag i lite fot träning/sjukgymnastik. Och har bara gjort det i 3 dagar men det känns redan bättre. Så ska fortsätta så fötterna håller, överviktiga personer och idrottare får ju samma fotproblem. Eftersom bådas fötter ansträngs men inte många tänker på att träna fötterna.
(Inte skulle jag heller tänkt på det om inte högern börjat kännas) 

Och förutom övningar så har jag ett par anpassade sulor, och ett par stadiga träningsskor och ett par nya springskor för pronerande (?) fötter. 

(Detta måste vara ett av de konstigaste inläggen jag skivor. Ett om bara fötter)







6 träningsdagar i rad

Publicerad 2015-05-01 23:55:44 i Allmänt,

Riktgt duktigt tycker jag. 2 styrkepass, 2 löppass, 1 simpass, 1 cykelintervall. Var på gymmet 7.00 igår, idag 8.00. 

Nu är jag hos mormor och morfar. Ätit för mycket idag (-.-) och imorgon är det vilodag. Eller så blir det ett litet "hemmpass". Typ lite armhävningar, ryggresning, situps, sido och vanlig planka. Sen benböj. - jo men det blir bra. 
Sen ska jag och mamma (om det inte regnar) ta fina kort imorgon. Ska även färga håret och använda min sista svarta ansiktsmask. Måste komma ihåg att köpa fler.. Ska även köpa lite kläder har jag tänkt.
Och så ska det bokas resa till London!




Hej alla glada

Publicerad 2015-05-01 22:34:10 i Allmänt,

Inser att jag pratar väldigt mycket negativt om jobbet just nu... Men alla får väl sådana stunder? Visst är jag superglad över att jag har ett jobb. Dessutom heltid. Och jag trivs på jobbet ibland också. Så tänkte för min egen skull här lista minus och plus med jobbet:

Plus:
- man får pengar
- man får dessutom extra pengar när det går bra
- man slipper vara ute när det är dåligt väder
- man behöver inte ränna runt
- det är heltid
- det ligger så man kan ta buss om det behövs
- har en kollega att åka ihop med (spar tid och pengar)
- har endel härliga kollegor
- går det bra trivs man
- man kan "chilla" ibland om det är dåligt med svar
- är kul att få beröm om det går bra ;)
- igår gick jag hem en timme tidigare då jag sålde mina sälj för att gå hem. Alltså kan man få sluta tidigt bara man säljer ibland
- man har alltid saker att göra under hela dagen

13 plus

Minus:
- arbetstiderna suger (12-21) så man får stressa för att hinna med saker innan jobbet
- man får nästan träningsvärk i mun/tunga
- går det dåligt blir man så less påt
- lamporna i taket gör att man får huvudvärk
- all hög musik och allt prat gör att man får huvudvärk
- vissa människor man pratar med blir man galen på
- endel kollegor är njaaaaa
- jag vill inte berätta för folk vad jag jobbar med
- timlönen är ok
- att se "coacherna" sitta inne på fb, insta, Aftonbladet osv men tar man själv upp mejlen 2sek blir det tillsägelse direkt
- man själv får inte ledigt när man brutit ihop för att hästen är såld (och är så ledsen att man inte kan prata i telefon). Men chefen tar ledigt för 3v kycklingdiet. En annan säljare får ledigt för att vara bakfull efter snopdog. Orättvist helt enkelt
- man blir så stillasittande
- det är tråkigt att. Behovs vara inne om det är fint väder

13 minus


Resultatenhet varken plus eller minus. Vilket betyder att jag vill ha jobbet, men att jag inte är helt nöjd. Då fick jag rätsida på det. Ibland är det skönt med lite kvällsgrubbleri, förutom när man väl bara vill sova 




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela