Jennifer Andersson

Räknar ner för resa, jul, nyår. Mycket att se fram emot!

Publicerad 2015-11-24 11:29:09 i Allmänt,

Idag är det vilodag ifrån träningen. Så mamma och jag passar på att gå på stan och fixa inför resan. Ta ut pengar och handla solkräm osv. Ska bli så skönt! Länge sedan jag var på solsemester... Och eftersom jag låg på stranden typ 2 gånger i sommras så ska det bli helt underbart!!!!! Får ligga i det sista nu i träningen så man har en riktgt bra form när man ska visa sig i bikinin. 

Nu sitter vi just nu och fikar. Beställde en kladdkaka, men åt faktist inte ens hälften. Från att ha varit besatt av kakor godis osv så är det inte så kokande längre. Bara att komma över drickan kvar, det tycker jag är svårare..

Jobbet går bra nu, har varit "number 1" hela månaden. Vilket resulterat i rätt bra med extra pengar. Alltid välkommet

Träningen funkar också. Kan göra två chins på rad (får jag ett woooow) och totalt 15 (får jag ett oooo) sen har jag fått ett "hoppskutt" program. Dagen efter första passet var benen inte nådiga, men nu efter tredje så känns det lagom dagen efter haha




Hittat min bana

Publicerad 2015-11-16 23:13:20 i Allmänt,

Hej om det finns några kvar. En vet jag finns i alla fall för hon skickade för en stund sedan en snap på min blogg och hintade om att här händer det ju inte mycket. Så får väl försöka ta tag i detta, igen.
Måste ändra design på bloggen känner jag, väldigt gammal. Får försöka ta tag i det, tror det kan få lättare då också att komma igång igen.

Men vad händer nuförtiden då? Håller i min träning, kör 5 gånger i veckan. Nu kan jag göra 10 chins (5*2) repetitioner. Om jag spänner ryggen så ser den sådär konstigt muskulös ut som man kan se endel tjejer på typ instagram ser ut. Min kanske är snäppet under deras. Eller så har de bara bättre ljus för ljuset på toan här hemma är ju värdelös. Men kan inte bestämma mig för om det är fint med en muskelös rygg på tjejer.. Menmen jag har en i alla fall.

Men mina magrutor syns inte lika väl. De kan synas i vissa ljus eller om jag inte ätit på ett tag. Jag vägde mig på mammas våg och den mäter även vatten, fett och muskler. Jag låg på 19,5% i fett (när jag starta låg jag på 31%..) och de andra två har jag glömt.. Men jag hade ändå gått upp 1,5kg. Alltså är jag nu veklingen mer muskelös än jag är fet. Najs. 

Har läst att tjejers magrutor dyker upp vid typ 16% fett. Men om man går nedanför 15% så kan man få problem. Men vet inte om jag tycker magrutor på tjejer är snyggt det heller, killar får ju riktigt snygga magrutor. Men tjejers (tycker jag) ser lite smått fejlade ut. Ändå så vill jag ha de för på något sätt tycker jag ändå att det är fint.


Just nu har jg börjat få dille på att lyssna på poddar. Började med "hemma hos Gry", följt av "träningspodden", och nu "whalgren och wistam" 
(Nyss börjat lyssna på w & w men vet inte om jag tycker den är sådär jättebra..)

Sen har jag lyckats komma på en plan C med mitt liv. Och det är sjukgymnast, så jag hoppar på det tåget så får vi se om jag kommer fram till slutstationen. Det ska man ju inte vara alltför säker på..

Nessie börjar bli stor. Hon är nu ca 13 människoår typ. Gosigaste, busigaste och knäppaste katten på denna jord. Och när man talar om trollen kom hon nyss och hoppa upp i sängen och sa hej.


Sen närmar vi ju oss december och jul. Och jag har redan köpt och slagit in alla utom 2 julklappar. Tycker det är så mysigt med jul. Kalle anka, julmat och julmust. Familj och paket, åååå längtar!!

Sådär nu har jag skrivit några rader. Nu ska jag sova för är trött, godnatt på er!


Halloween då såg jag ut såhär


Fick klaustrofobi i masken, och så såg man inte alls så bra som de skrev på hemsidan...



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela