Jennifer Andersson

Hur jobbigt ska de va..

Publicerad 2015-02-26 11:51:48 i Allmänt,

Om jag inte skaffar mig en egen bil kommer jag aldrig överleva vardagen. Mamma fu får sluta ta bilen, tänk på miljön!
Började dagen vid halv 8 imorse. Gick till bussen, gick från stan till gymmet. Gynnade med Emelie och Linnea, gick tillbaka till stan. Fick jättebråttom, men efter att en snäll farbror gått med på att jag fick gå före han i kön på Hemköp (jag hade bara en grej han hade en hel korg) så blev jag till och med 2min tidig till bussen mot jobbet. Så nu när jag kommer fram ska jag äta donken som jag också hann köpa. 

Igår gick jag ju fram och tillbaka till affären och köpte mig en god frukost. Tog på mig mina gympaskor för tänkte de måste ju vara bäst att vara ute och gå i. Istället för alla mina värdelösa tygskor osv som inte kan vara bra för fötterna.

Meen hann bara komma ungefär halvvägs till affären innan jag insåg att detta inte var någon bra ide. Och mycket riktgt när jag kom hen igen hade jag två blåsor på hällarna so gjorde jävligt ont. Så idag har jag gått sammanlagt 50min (om man inte räknar med de 20min på springbandet) för då blir det 70min. Med världens jävla skavsår på bägge hälarna. Det positiva är att nu har jag gått så mycket att det inte gör ont längre. High five på den...

Herregud kom på att det är ju fredag imorgon?!? Veckan har gått fort! Så imorgon efter jobbet blir det utgång med Corinne och några fler. Eller ja två hela pers till. Tror inte jag hinner gymma innan. Och börjar 9 så blir inget innan heller. Men får köra både lör-sön. Hade kunnat åka iväg någon mer dag under veckan om inte mamma haft bilen...

Annars vet jag inte hur helgen ser ut riktigt. Men något kommer man väl på att göra. Annars är det jävlig skönt att för en gångs skull göra ingenting. Men kanske ska försöka hälsa på farmor en sväng. Och gymma, och slappa. Annars orkar man inte med min vardag. Kanske hinna träffa Corinne mer. Och juste måste till stallet och ta kort på alla grejer. 100000990 saker som ska säljas... Snark men mer pengar i alla fall. Fast för första gången i mitt liv skulle jag vilja påstå att jag är rik haha ;)

Min arm när jag var som aktivast innan jag blev förkyld. Visst ser jag ganska biffig ut? Och ändå så är de hur klena som helst. Första gången det ser bättre ut än vad det är!

Jag säger bara- herre. Gud

Publicerad 2015-02-20 20:35:58 i Allmänt,

Jag kan inte med tid beskriva hur lång och jävlig denna dag varit. Börja med att stress hämta pappas bil på hans jobb, stressa iväg för att köpa en jävla adapter till transporten eftersom den tydligen var försvunnen (och eftersom jag jobba tors och fick veta det på kvällen så fanns det inte en chans att jag skulle hinna fixa det på tors)

Sen sa de på ATG när jag ringde och beställde besiktningen- "för man betalar kontant på plats." 

Så fick be kassörskan på biltema att ta en extra 500 lapp eftersom jag var en kort. Så lyckas hon först slå på 400 istället, sen "ordna" hon det. Men när jag gick därifrån så stod det att de dragit 750 och inte 650 som det skulle vara. Men kanske bara internetbanken som är seg. 

Sen iväg och hämta en sjuk mamma, för tänkte då inte åka själv. Iväg till stallet. Och vet ni vad? Adaptern passa f*n inte.. Så fick åka utan den, gick so tur va bra det med.

Ringde jobbet (för var i upplösningstillstånd) och sa att jag inte orka komma idag. Tänkte först ljuga och säga att jag helt enkelt blivit sjuk. Men tänkte att ärlighet varar längst. Yyyeeee precis
Det var inte en god nog ursäkt till ledighet, eller ja hon skulle diskutera det med chefen. Flendbxicopfpsöaöq
Varför sa jag inte att jag var sjuk??-.-

Men sa att jag kommer när jag hämtat mig, det var ok.

Besiktningen gick bra, lite minus på tänder och ögon. Han hade kristaller så han ser lite dimmigt. Men inget var underkänt.

Sen skulle vi betala. Och då ör det en j**** A4 där det står "flr att hjälpa oss betala helst med kort och inte kontant" eller liknande. 
Så jag bara: "men ni sa kontant till mig" men kontant betyder enligt deras termer både konto och sedlar. Dikdkxkfdkeklwos

Sen stress till stallet, ut med hästen. Stressen byta om snabbt, till jobbet. Sålde faktiskt bra men det var avskyvärt. Men vi hade gå hem race så vi gick en halvtimme tidigare. Tack och lov... 

Sen hem en sväng, men åkte iväg till Friskis och körde skivstångspinning 90min. (Emma skit att jag inte hunnit köpa armbandet inför detta...)
Blev trött kan jag säga.

Sen till stallet igen. Mocka osv. Prata lite med Chezter. Han var hungrig sa han om och om igen. Så han fick faktiskt lite av kvällshöt innan jag åkte.

Nu har jag ätit och duschat, och nu ska jag se modern family som jag börjat om på. Är ju herregud hur många säsonger som helst ute nu..

Nu orkar jag inte skriva ett ord till, sängen 4ever<3




Bilder från alla <3-dag

Publicerad 2015-02-17 21:45:15 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Då tremening hängde med och tog kort på mig i lekparken. Försökte få henne att vara med på kort också, men hon kom direkt från jobbet så hon hade ingen lust med det. Men vi ska boka in en ny tid för foto ihop!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallå hallå

Publicerad 2015-02-14 10:43:31 i Allmänt,

Ska väl börja med att säga glad alla hjärtans dag på er! Vet inte riktgt hur min dag ser ut. Nu sitter jag på gymmet, sen ska hästen fixas. Blir big en uteritt eller något i den stilen eller så får han vila. Vet inte än..
Sen så vill jag ta lite häftiga bilder med mitt nya smink och kläder. Hade ju velat ta med Chezter också. Men mamma jobbar till 22... Men ska kolla vad tremening gör under dagen. Så kanske vi kan ta en plåtning ihop ;)

Sen ikväll borde det bli en middag på resturang. Eller i alla fall typ Kina restaurangen på Skoghall. Med tremening.

Sen 00 ska vi se grey filmen, kommer bli så roligt. Även fast den tydligen inte fått så bra kritik. Men det betyder ju inte att man själv inte gillar den!

Vägde mig förresten imorse. Gått ner 2kg sen jag sluta träna. Alltså typ 2 kg muskler har försvunnit. Bajs också.. Men det år lugnt, jag jobbar på att få de tillbaka haha ;)

Fick lite gratis godis på jobbet idag. Men vi klara inte gå hem målet så vi sluta inte tidigare..

Helgens planer:

Publicerad 2015-02-13 09:02:38 i Allmänt,

Fredag
- jobb (såklart)
- Chezter skos, så han får vila
-fira min och fasters födelsedag hos pappa
- prova mina nya kläder+läppstift som jag klot från madlady och som kom igår. Ska lägga ut en bild på ett av läppstiften. Det är så awsome

Lördag
- träna (hade jag tänkt) typ skivstång
- ta fina kort med Chezter (är tanken)
- rida ut
- fira alla hjärtans dag med tremening. Blir grey bla blan filmen (kommer aldrig ihåg vad den heter, och kan inte stavat heller) kl 00 så nattföreställning. Hur kvällen blir innan vet jag inte , kanske middag med mamma/tremening. Pyssla runt icke vet jag

Söndag
- träna igen
- rida

Nu börjar jag, hej!



Allt och inget

Publicerad 2015-02-12 12:06:28 i Allmänt,

Vad ska jag skriva? Kan ju börja med att jag har börjat träna igen. Var iväg på gympa medel i lör. Man tappar ju allt på en gång! 
Sen i söndags var det några och kolla på Chezter. Och de var nöjda och jag var nöjd. Så nästa fredag är det besiktning, sen skjutsar jag honom till dem på sön om det är grönt efteråt. Känns faktiskt riktigt skönt. Han kommer få det bra med hela tre pers som kommer ta hand om honom. (Mamma och två döttrar) han kommer få gå i en stor hage med sina egna ston. Det kommer nog gå bra, han är ju ändå rätt snäll även om han är ranghög. Och de är ju skapta för att va i flock. Så ibland får man bara ge sig.

Sen var jag och träna i tis också. Körde spinning och då gick det bättre. Har även börjat med multivitamin tabletter. Köpte också två naturmåls saker men de är så dyra så så många fler sådana blir det inte!

Fundera på att träna imorgon igen. Men det pass jag ville gå på blev fullt på 2sek.. Sen finns det ett annat pass (spinn+skivstång) men det börjar 5. Blir lite stressigt. Men annars tränar jag på söndag. Då blir det i alla fall två dagar denna vecka.

Chezter vila lör, igår red jag lite och det gick ok. Idag gick det väl ok också. Rider typ 20-30min och sen går jag ju också fram och tillbaka till ridhuset. Så är borta typ en timme i alla fall. Men som sagt, är i en djup hästsvaka känner jag. 

Idag skulle jag efter stallet också handla lunch. Och när jag kom iväg från affären var jag 5min efter i mi planering. Och det är mycket. Så var nästan nära att ramma (säger man så) en bil. Jag höll på att åka in i sidan på den i alla fall. Eller ja, jag bromsa in vid korsningen, väntade tills bilen åkt förbi. Vad jag inte insåg i min stress var att det typ 20m bakom den bilen kom en till. Så jag trampar på gasen men trampar lika snabbt på bromsen för då såg jag bilen. Så kom bara knappt halvvägs ut på första körbanan. Så det var lugna puckar!

Men som sagt man ska inte behöva bli ET stressigt nervknippe för att man är 5min efter i sin tidsplan. Så kan säga att efter idag känns det ännu mer ok att sälja hästen. Jobbet kan jag inte sluta på för då har jag inte råd med hästen. Och jag vill ha mina pengar. Så nej det är dags att sadla om. Ellen ha en medryttarhäst istället. 



Man mår faktiskt bättre av dessa



Den här är också svingoda. Majsbollar med vit choklad.

Sen är rosa sura band goda. Och röda elefantsnören (fast de som är fyrkanter finns ju i lösvikt) så nu vet ni hur min godispåse kommer se ut!

Slapp helg<3

Publicerad 2015-02-02 00:38:39 i Allmänt,

Jag tycker det är lite tråkigt att de senaste helgerna (sen nyår?) har varit ganska hendelselösa. Inte gjort något särskilt, eller ja någon bio ha har det blivit och lite mys hemma. Men inget kul med kompisar om man säger så..
I fredags blev det jobb och häst, gick sådär att rida. Konstigt när han vilade mån-tors.
Lördag red jag igen, gick rätt dåligt men jobba igenom han mer ordentligt. Sen fick han ha back on track täcket på sig under dagen.
Sen blev det stan med några förre detta kollegor, köpte ett halsband för 35kr(res) typ en kr med en hästskor i. Ödet kände jag och slog till ;)
Och ett par jättefräna "fladder" byxor. Köpte dem inte först för kände nja... Hehe.... Eee... Meeen... 
Sen gick jag tillbaka och köpte dem ändå! Jag och en kollega köpte samma men det är faktiskt inte helt lika. Inte riktgt samma mönster nämligen, coolt

Fre och lör kväll var jag hos pappa. Gjorde hemmagjord glass igår, mm.

Idag har jag haft det hur gött som helst. Vakna och somna om typ 7gånger (de var lite störtande) sen har jag börjat sett om alcatraz (stav). Åkte till stallet och slappade där för en gångs skull! Gjorde lite extra höpåsar, klippte man och redde ut svans. Rykta lite extra och myste lite. Sen fick jag min belöning i ett jättefint ridpass! Han var super idag. Och eftersom inte det är så ofta blir man alldeles lyrisk varje gång!<3 så imorgon ska han få vila, eventuellt en promenad.. Vi får se

Men på stan i lör träffade vi även två andra kollegor. Den ena (som blev föredetta kollega i tors..) fyller år på fredag. Alltså en dag efter mig. Och sen har en annan kollega redan fyllt. Så vi ska slå ihop och ha tredubbelt firande på fredag! Torsdag blir väl lite småfranska eftersom jag jobbar. Men lördag kan det få bli med familjen

Känner mig rätt frisk nu också så ska ta upp träningen igen. Sen är det nu över 8v sedan jag tog mina piercingar, så imorgon tror jag att jag ska försöka byta dem jag har nu mot några finare ;)



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela