Jennifer Andersson

Önskelista:

Publicerad 2013-11-18 15:17:00 i Allmänt,

 
http://se.tretorn.com/tretorn/Ridning/AdvanceSTD/Brun
 
 
 
http://www.psofsweden.se/sv/pannband/pannband-10-mm-pearl-vintage-gold.html
 
 
 
 
Zoomobjektiv till kameran!
 
 
 
 
 
 
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=610546&deptid=4&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
 
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=610569&deptid=4&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC''
 
 
 
Schabrak är illa nödvändigt då nästan alla har börjat bli mindre efter alla tvättar.. och det är inte många att välja på vilket är trist...
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=400623&deptid=106&sortType=sortPris&sortOrder=ASC
 
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=400601&deptid=106&sortType=sortPris&sortOrder=ASC
 
 
 
 
Sen såklart pengar, så jag kan köpa saker till mig, men det går inte att önska sig så mycket för kläder måste man prova osv.. Men pengar är ju alltid uppskattat ;) och får man sakerna till hästen kan man låta pengarna gå till en själv! Det vore perfekt!
 
Som exempel behöver jag pengar till att köpa inredningsgrejer och köksgrejer så jag kan inreda min lägenhet när den dagen kommer.. Sen behöver jag pengar så jag kan fortsätta träna, och kunna köpa kläder när det behövs. För det är lite mycket att önska en lägenhet, eller? Sen behöver jag pengar till åre resa, och... Ja ni fattar pengar går alltid åt!:)
 
 
Och nu när jag ändå är igång kan jag berätta en negativ grej med att fylla år i början av februari, alltså inte så långt efter jul. Och det är att när man upptäcker att man inte fått så många saker man önskade sig på jul så får man som svar "du kanske får dem när du fyller år". Så då är det bara att vänta 2mån till och se vad man får då, så då behöver man knappt önska sig något nytt utan bara uppdatera lite på den gamla listan. Så var det klart!;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela