Jennifer Andersson

Hejsan bloggen

Publicerad 2014-01-09 17:33:47 i Allmänt,

Hade tänkt vara i ridhuset och rida över någon bom idag men naturligtvis var ridhuset låst (vid ett på dagen..) och nyckeln låg inte i den jackan jag hade på mig. Så red iväg till fibern istället, och det var rätt bra såhär i efterhand för kommer ju bli kallare så lika bra att vara ute medans man kan!
 
Mötte Anna och en glad Alfons också, så vi fick lite sällskap påväg hem  ;) Cheter var i alla fall fin idag, inte lika taggad som igår. Red lite tempoväxlingar idag också, och snabba avbrott mellan trav och skritt som gav bra resultat.
 
I galoppen kändes han också rätt så fin. När vi skulle byta blev han lite för på och försökte byta själv, men det har nog med extra energin att göra för han var värre med bytena igår. Räckte med att jag vände över banan så ville han byta. Så sista gången gick jag över i förvänd och sedan tillbaka, så han inte ska bli så på med att byta varje gång.
 
Imorgon ska han skrittas och lör-sön bommar/småhinder. Kommer få vara i stallet tidigt imorgon och på lördag i alla fall för ska vara chafför till dem som kommer till EQ;s hemässa hela fre-lör och fram till typ 16 på söndag..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela