Jennifer Andersson

Bra och lång dag

Publicerad 2013-09-13 21:31:46 i Allmänt,

Starta dagen kl 05:00. Åkte och jobbade mellan 06-12. Så tjänade pengar idag, det gör dagen bättre. Lite segt var det att jobba, tycker det är lättare att jobba natt än att jobba dag. Sen hem för att åka till stallet, chezter trimmades på gruset. Gick bra, gjorde öppna och sluta på långsidorna. Trimmade också endel på volten som jag inte sitter så ofta och endast gör, men ibland är det också bra. 

Efteråt var han bra svettig så duscha av han, rann lortvatten från grisen! Haha inte alltid så ren av sig kan man säga..

Svea reds ut ihop med Maria och roffe, och Gud vad roligt vi hade! (Mobilen är religiös, den stavade automatiskt Gud med stor bokstav) vi hördes nog i hela skogen. Hästarna var också riktigt taggade och glada, red tre varv på ridstigen innan vi avslutade. Svea var allt lite trött när hon kom in i boxen.

Chezter har även fått prova att ha sitt back on track täcke på en stund. Lite för varmt fortfarande kanske men att ha det kortare stunder funkar. Sen fick han naturligtvis ha sina magnet stabel boots inatt, och nya ridhjälmen provades igår och sitter som en smäck runt huvudet. 


Lejde bort kvällspasset på jobbet, ville inte behöva stressa i stallet idag utan göra allt jag ville. Det var ett bra beslut känner jag nu. Ligger i soffan och bara göttar mig framför en film, så vi säger godnatt för kvällen då?





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela