Jennifer Andersson

Tävlingen

Publicerad 2013-08-24 20:13:59 i Allmänt,

Tävlingen idag började helt perfekt. Chezter var så himla fin på framridningen, fick en underbar känsla på framhoppningen och själva ritten satt perfekt! Det gick så enkelt och lätt hela banan. Såg mina avstånd, kunde hålla rätt galoppsprång på distanserna och kunde plocka bort steg när jag ville. Det blev en riktigt perfekt runda! Men tyvärr var jag 2 sekunder för seg så petades tillslut bort från placering, men den rundan var så klockren!
 
I andra klassen var Chezter lite trött och verka tycka att det räckte för idag. Han ville inte gå på fram som han gjorde i första klassen utan vi hamnade i en "backgalopp", vilket resulterade i att vi fick näralägen på hindren om och om igen. Och försökte jag få fram han blev han bara längre, lat häst där faktiskt! Så slurtade med att han rev nummer sex så slutade på fyra fel i grunden. Rundan i sig var helt ok, gjorde ändå det bättre av situationen. Får vara nöjd med tanke på hur fin han var i första klassen!
 
Sen var Rebecka Andersson från saddle attention där och gav gratis akupunktur behandling och sadelutprovning. Så det fick chezter också innan vi åkte hem!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela