Jennifer Andersson

NU ÄR DET BESTÄLLT!

Publicerad 2013-08-23 21:30:47 i Allmänt,

Träns Jump Off Revolution

 
Detta anatomiska träns är främst avsett för hoppning och markarbete. Designen på nosgrimman gör att käkbenen och de känsliga nervutskotten lämnas helt fria. Nackstyckets utformning gör att trycket bakom de känsliga öronen och på nacken fördelas och den extra paddingen gör att öronen får större frihet.

Pannbandet har också en helt ny design vilket gör att det är luftigt och nätt för att även här ge öronen fritt spelrum och dessutom kan du byta pannband på några sekunder, även när hästen har tränset på sig. Levereras med pannband i matchande läder och padding.

Med revolution skriver vi ny tränshistoria
Vår nya kollektion är designad utifrån den varelse som ska bära tränset, nämligen hästen. Med största respekt har vi byggt ett träns som är skapat efter hur hästen verkligen ser ut och fungerar, med utgångspunkt i hästens huvudanatomi. Visste ni till exempel att fler
än tio muskler ombesörjer örats rörelse? Med det i åtanke är det lätt att förstå hur ett felaktigt tryck över området kan bidra till muskelspänningar med flera negativa bieffekter som följd.

Förutom funktion och design har vi lagt mycket arbete på att hitta den bästa leverantören som kan tillgodose alla våra krav. Produkterna i Revolutionserien är tillverkade i staden Kanpur i nordöstra Indien, i en fabrik med bra arbetsvillkor och där ledningen aktivt har tagit
ställning mot barnarbete. Tränsen är tillverkade i finaste läder och är 100% ekologiska, från garvning och färgning till läderfinish.

Designade tillsammans med veterinär
Alla vår träns i Revolution-serien är designade tillsammans med veterinären Per Martin Andrén, specialist på hästens tänder. Alla detaljer i tränsen är noga genomtänka för att inte lämna något åt slumpen. Med ett Revolution-träns kan du vara säker på att din häst får ett träns som är anpassat efter dess huvudanatomi.

Godkänd vid tävling.

Samtliga spännen är silverfärgade. Komplett med lädertyglar.



Vad säger kunderna?

Jag ska vara ärlig: jag var ytterst tveksam till om ett träns kunde göra sån enorm skillnad som jag hört folk beskriva av era träns. Efter att ha köpt och provat ett själv har jag bara en sak och säga: helt otroligt. En häst som aldrig tidigare skummat i munnen fullkomligt rinner det om vid bara en simpel uteritt, och spänningarna i nacken är ett minne blott. Att det dessutom är bra läder och fruktansvärt snyggt ser jag som en bonus.
// Therese Anna Andersson


Ville bara säga att era träns är grymma. Vi hade vår kiropraktor hos oss i går och Vezpher brukar alltid ha en massa spänningar i nacken (atlaskotan) varje gång kiropraktorn är här. Men denna gång hade Vezpher inga spänningar alls. Stort tack för ett grymt träns som verkligen fungerar.
// Henrik Barry
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela