Jennifer Andersson

Fina hästen!

Publicerad 2013-08-28 20:03:16 i Allmänt,

Idag var chezter SÅ fin på hoppträningen! Tänk att han kan bli som en studsboll fast han har sin långa kropp. Han var så himla kvick i galoppen så det var ingen konst att rida! Snygga galoppombyten fick vi till idag också, UTAN att han sparka bakut.

Det har verkligen släppt inom hoppningen nu. Han är så fin att rida på hinder så man vill bara skratta! Han har blivit väldigt lätt att reglera, blir inte för stark och har en sådan hoppglädje, han var riktigt taggad idag, märks att han tycker det är kul med hinder! Det som är att trimma lite på är att chezter gärna hoppar, men det är inte lika roligt om det blir jobbigt. Och då måste jag rida ända fram till avsprånget så han verkligen tar för sig över hindret och så kan han hoppa något åt höger, så de två sakerna ska det finslipas på.

Vi hoppade lite olika banor idag, med böjda bågar och linjer, kombination osv. Det vanliga ;) fick ibland lite nära avstånd, men inte van att han är så ihop i galoppen så hade faktiskt nästan lite svårt att se idag. Hästen var ju så otroligt ihop mot hindren!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela