Jennifer Andersson

Chezter fick mys igår

Publicerad 2013-08-26 10:33:36 i Allmänt,

Eftersom inte inlägget kom upp igår får det komma upp idag, det pysslades med pollen. Först blev han lite avborstad, sen penslades det hovolja och jag övade 2 gånger på att göra en inbakad fläta av manen. Det gick inte sådär jättebra hehe, naturligt utsläpp är bäst (och blir snyggare än om jag försöker på knoppar eller fläta.) Men skulle vilja ha en SNYGG inbakad fläta på hrf, så får öva fler gånger!

Sen gick vi ut och gick, vi gick till 3 olika backar och gick upp och nerför dem X antal gånger. Jättebra träning för chezter då han fick tänka mer då det inte går att kliva iväg nerför. För det resulterar i att fötterna glider. Så han gick efter ett tag lugnt och försiktigt nerför. Uppför fick han och gå i lugnare takt, ska ju "ta" mer då. Sen får man väl göra om det typ en gång i veckan i 2månader innan man ser lite skillnad kanske.

Var i alla fall ute och gick ÖVER EN TIMME! Sen stretchades det när vi kom hem. Sidorna, ryggen, över och underhals, och "hovkratsövningana" på sidorna och ryggen. Var i stallet i över tre timmar utan att rida!;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela